Marlena i njen dečko već duže vremena zbrinjavaju napuštene životinje, leče ih , hrane i pokušavaju da ih udome. Pre neki dan sam dobila mejl:
"Goga ja sam devojka koja je pre 10ak dana razgovarala u vezi kucica iz Kamenice ima ih petoro znam da si rekla nemate mesta ja ni ne ocekujem da se svi udome ali vas molim da me saslusate u vezi OVOG KUCETA JA I MOJ MOMAK SMO IH NASLI NJIH 5 PRE MESEC I PO DANA I HRANILI PA I USPELI NABAVITI KUCICU ZA NJIH JER SU NA KISI BILI. NAJMANJE STO SMO UCINILI ZA NJIH JE DA SMO IH SVAKO VECE HARANILI DA BI LJUDI JEDNO VECE OSTAVILI OVOG MALISU KOJEG SMO ISTO KAO I OVE OSTALE POCELI HRANITI dali je to tako trebalo da se desi da se kujica osteni ispred kuce u kojoj zivi covek koji mrzi ZIVOTINJE NE ZNAM ALI JE TO TAKO posto ovaj mali jadnicak ne zna da preoozna ko je dobar ako los on je samo PAR DANA NESTAO DA BI GA MOMAK I JA NASLI PRE 2 DANA PREBIJENOG TACNIJE SUNUTOG I SLOMNJENE BUTNE KOSTI I TO UZAPAKOVANOG U KUTIJI OBLEPLJENOM SELOTEPOM DA NE IZADJE VISE IKAD KADA SMO OTVORILI KUTIJU ONO JE SAMO JAUKALO I GLAVICU JE POMERAO SUTRADAN UJUTRU MOMAK JE OTISAO KOD VETERINARA I SNIMIO JE SLOMNJENU BUTNU KOST MI CEMO SUTRA ICI KOD NEKIH LJUDI DA SE VIDI ZA OPERACIJU ALI MI TEK SADA NEMAMO GDE SA NJIM JER TIME NISMO RESILI NISTA A JA VAS MOLIIM DA RAZMOTRITE MOGUCNOST UDOMLJENA JER JA VISE NEMAM GDE STAVILA SAM GA I U PODRUM I TU IM SMETA MOJ BR TEL JE 063 101 86 82"
evo i sličice:
Poslala sam našim prijateljima iz Novog Sada Marleninu molbu i broj telefona, a ako imate neku bolju ideju, a živite u Novom Sadu ili okolini, javite se!